Verzend- en Retourbeleid

VERZENDING

Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling binnen drie werkdagen verzonden door PostNL. De verzendkosten bedragen €6,95 per pakket. Bij iedere bestelling ontvang je een Track & Trace code waarmee je je pakket kunt volgen. Nadat je de verzendbevestiging ontvangen hebt via de mail, wordt je bestelling meestal binnen 2-3 werkdagen bezorgd door PostNL. PostNL levert dinsdag t/m zaterdag.

Mocht er onverhoopt iets misgegaan zijn met uw pakketje vragen wij contact met ons op te nemen via info@vicinivivere.com. Vermeldt hierbij duidelijk de Track & Trace en het ordernummer zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

RETOURNEREN

Stap 1: Controleren

Zodra je bestelling geleverd is, inspecteer je de aankoop om te bepalen of het voldoet aan de overeenkomst. Als je besloten hebt dat de bestelling niet voldoet aan jouw wensen volg dan de volgende stappen op zodat we samen tot een geschikte oplossing kunnen komen.

Stap 2: Melden retour

Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst kunt u een retour melden door een e-mail te sturen naar info@vicinivivere.com. Vermeld hierbij duidelijk uw gegevens, het ordernummer en het artikel dat u wenst te retourneren.

Stap 3: Retour sturen

Nadat u de retourmelding via e-mail heeft gemeld kunt u het onderstaande formulier in vullen en samen met het item opsturen door de instructies op het formulier te volgen. Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren inclusief de verpakkingen. Beschadigde en/of gebruikte items worden niet aanvaard.

Retourformulier

Stap 4: Ontvangst terugbetaling

Nadat wij uw aanvaarde retourzending hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag van het item (exclusief de gemaakte verzendkosten) op uw rekening teruggestort. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. 

 

Vicini Vivere aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schadeclaims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

  • Als het product gedragen of beschadigd is, wordt de retourzending niet aanvaard.
  • Retouren met onvoldoende porto worden niet door ons aanvaard.
  • De kosten van retourzending zijn voor de afzender. Echter nemen wij de kosten op onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier aan ons handelen te wijten is.
  • Het product moet teruggestuurd worden in de complete, originele verpakking.
  • We adviseren om het artikel met track and trace te verzenden, mocht je het product zonder Track & Trace verzenden is dat op eigen risico.
  • Het is niet mogelijk een artikel / artikelen via het retourproces te ruilen.

 

© 2019 - 2020 Vicini Vivere | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel